Rekrytering

Raid tider: (CET)

Ons: 20:00-23:00

Sön: 19:00-23:00

Mån: 20:00-23:00 (Extra obligatorisk main raid vid behov i början och slutet av varje tier i övrigt frivillig dag dedikerad till farm.)

Vi är en helsvensk 18+ guild på Twisting Nether.

Vi tror att om man har roligt när man spelar så kommer det i sin tur att resultera i att man jobbar hårdare och spelar bättre och därför så har vi valt att fokusera på god stämning i gruppen så att ingen behöver känna att wow blir ett andra jobb. Med det sagt så är vi en mythic guild och vi har som mål att progressa det mest utmanande spelet har att erbjuda. Detta betyder att vi sätter hög press under de 7 timmar då vi faktiskt raidar och vi kräver att alla kommer fullt förberedda och håller fokus så att vi kan komma så långt som möjligt och alla kan gå hem nöjda.

Vi är ett blandat gäng med folk från hela landet med olika erfarenheter och ambitioner. Många av våra core raiders är fd hardcore spelare som på senare dagar har skaffat jobb, familj, hund osv och har inte längre samma tid att spela men vill ändå raida mythic. Vi raidar därför färre dagar änn de flesta mythic guilds men vi använder våra timmar väl och gör stadig progress med cutting edge i sikte.

Är du intresserad av att spela med oss i Vrede?

Tveka inte att göra en ansökan!

Kraven för att bli övervägt till en trial position är just nu 67 neck lvl, 435 ilvl med rätt benthic delar, 8/8 HC med logs och tidigare erfarenhet av mythic raiding eller motsvarande. Vi ser dock helst att du har närmare 440 ilvl och liknande eller samma progress som oss så vi kan ha användning för dig resten av tieret.

För att ansöka fyller du i formuläret nedan så kommer vår rekryterande officer att kontakta dig för en kompletterande intervju.

Det går även bra att kontakta Decomi direkt via BNET om det är lättare.

Hoppas vi hörs snart!

Klicka här för att ansöka