Rekrytering

Vi är en helsvensk 18+ guild på Twisting Nether.

Raid tider:
​Ons: 19:00 – 22:30
Sön: 19:00 – 22:30
Mån: 19:00 – 22:30 (används 4 första veckorna på ett tier, sedan vid behov.)

Våra CE’s:

Raszageth the Storm-Eater – World: 573
The Jailer – World: 667
Sylvanas Windrunner – World: 654
Sire Denathrius – World: 785
N’Zoth the Corruptor – World: 539
Queen Azshara – World: 856
Lady Jaina Proudmoore – World: 1031
G’huun – World: 1313
Argus the Unmaker – World: 1485

Om oss:
Guilden har funnits i sitt nuvarande utförande sedan Emerald Nightmare då vår nuvarande GM tog över. Vi började raida Mythic i Nighthold och tog vår första CE i Antorus, därefter har vi tagit CE varje tier. Inför BoD migrerade guilden från Shattered Hand till Twisting Nether.

Vi strävar efter att bli bättre som guild för varje tier som går och att göra det mesta utav de relativt få tillfällen vi raidar. Vi tycker också det är viktigt att alla trivs ihop och värnar om vår gemenskap. Vi vill alltså bygga en community med skön gemenskap där duktiga och engagerade spelare tillsammans arbetar mot samma mål, att döda elektroniska drakar och diverse monster så snabbt vi kan.

Vi söker dig som:
– Kan hålla hög närvaro. Vi rekryterar inte för bänken och räknar därför med att om du spelar med oss kommer du att prioritera raiden och inte boka in annat de timmar vi raidar.

– Spelar på en hög nivå och alltid strävar efter att förbättras. Du bör kunna ta kritik såväl som du kan ge kritik på ett konstruktivt sätt. Du ska hålla dig uppdaterad och ha tidigare erfarenhet av mythic raiding.

– Vill vara en del av våran community. Vi vill att du deltar i aktiviteter med guilden även utanför raids såsom M+ och sitta på Discord med guildies för att lära känna varandra.

– Är kommunikativ. Kommunikation är en stor del av raiding och vi vill att du ska kunna prata om det behövs. Vi uppskattar spelare som kan komma med förslag, synpunkter och ta extra ansvar i raiden.

– Kan ta eget ansvar. Du måste själv ansvara för att bli en bättre spelare och hålla dig uppdaterad på din klass så väl som taktiker. Du ansvarar även för att anpassa din vardag så att du alltid kommer utvilad och i tid till raids.

Är du intresserad av att spela med oss i Vrede?
Tveka inte att göra en ansökan!

Om du vill söka för att spela med oss bör du ha minst 1 CE från tidigare tiers i Shadowlands och/eller framåt på minst topp 1k nivå, 4 set och 7/9 M Aberrus.

Med det sagt så kan undantag göras, vi bedömer varje ansökan individuellt och många faktorer spelar in. Om du tror att du har vad som krävs trotts att du inte uppfyller alla krav är det bara att höra av dig.

Gör en ansökan på våran hemsida eller kontakta Decomi#21338 via b.net.

Hoppas vi hörs snart!

Klicka här för att ansöka