Rekrytering

Vi är en helsvensk 18+ guild på Twisting Nether.

Raid tider:

​Ons: 19:00 – 22:30
Sön: 19:00 – 22:30
Mån: 19:00 – 22:30 (används 4 första veckorna på ett tier, sedan vid behov.)

Våra CE’s:

Argus the Unmaker – World 1485
G’huun – World 1313
Lady Jaina Proudmoore – World 1031
Queen Azshara – World 856

N’Zoth the Corruptor World 539

Om oss:

Guilden har funnits i sitt nuvarande utförande sedan Emerald Nightmare då våran nuvarande gm tog över. Vi började raida Mythic i Nighthold och tog vår första CE i Antorus, därefter har vi tagit CE varje tier. Inför BoD migrerade vi guilden från Shattered Hand till Twisting Nether.

Vi strävar att bli en bättre guild för varje tier samtidigt som vi raidar få timmar i veckan med maximal progress. En annan viktig sak för oss är att alla trivs ihop och vi värnar om god stämning och gemenskap. Vi vill bygga en community samtidigt som vi vill bygga ett lag med duktiga och engagerade spelare som kan hålla CE nivå.

Vi söker dig som:

– Kan hålla hög närvaro. Vi rekryterar inte för bänken och räknar därför med att om du spelar med oss kommer du att prioritera raiden och inte boka in annat de få timmar vi raidar.

– Spelar på en hög nivå och alltid strävar efter att förbättras. Du bör kunna ta kritik såväl som du kan ge kritik på ett konstruktivt sätt. Du ska hålla dig uppdaterad och ha tidigare erfarenhet av mythic raiding.

– Vill vara en del av våran community. Vi vill att du deltar i aktiviteter med guilden även utanför raids såsom M+ och sitta på discord med guildies för att lära känna varandra.

– Är kommunikativ. Kommunikation är en jättestor del av raiding och vi vill att du ska kunna prata om det behövs. Vi uppskattar spelare som kan komma med förslag, synpunkter och ta extra ansvar i raiden.

– Kan ta eget ansvar. Du måste själv ansvara för att bli en bättre spelare och hålla dig uppdaterad på din klass så väl som taktiker. Du ansvarar även för att anpassa din vardag så att du alltid kommer utvilad och i tid till raids.

Är du intresserad av att spela med oss i Vrede?

Tveka inte att göra en ansökan!

Om du vill söka för att spela med oss bör du ha minst 3 CE från tidigare tiers i Legion och/eller framåt på minst topp 1k nivå + full HC clear detta tier och 210 ilvl. Undantag kan göras i väldigt speciella fall.

För att ansöka fyller du i formuläret nedan så kommer vår rekryterande officer att kontakta dig för en kompletterande intervju om du är av intresse för oss eller släng iväg ett meddelande till Decomi#21338 på b.net.

Hoppas vi hörs snart!

Klicka här för att ansöka